Creative Dog Photography | Professional Pet Photographer » Pet photography | Profesionalno fotografiranje kućnih ljubimaca

Lucky – Sretno udomljeni pas

Evo jedna mala prekrasna zimsa priča o napuštenom psiću i dobrim ljudima koji su ga spasili….

Ana i Vlado su Re:kreativa 2, mladi par iz Zagreba koji se bavi grafičkim dizajnom i izrađuje super cool unikatne stvari od drveta. Prije nešto više od dva tjedna našli su Lucky-ja na cesti, promrzlog i mršavog. Vjerojatno bi mu to bila zadnja noć da ga Ana nije odlučila uvesti u kuću i nahraniti.

Prošli “vlasink” odlučio ga se riješiti izbacivši ga na ulicu. Iako Ana i Vlado nisu imali mogučnosti za još jednog psa jer imaju malu jazavčarku Noru (gazdarica u kući), odlučili su mu pružiti svu brigu i smještaj dok ne nađu nekog tko ga je spreman udomiti. Kod veterinara je ustanovljeno da nema čip i da je star oprilike 9 mjeseci. Nakon veterinara odveli su ga Tim Pet salon, gdje ga je vesela ekipa besplatno ošišala i sredila……psečja manekenska karijera je neizbježna. U vrlo kratko vrijeme nabacio je nekoliko kila ( nisu mu davali Čevape ) i potpuno se oporavio. Kada sam ga prvi put upoznao moram priznati da se ne sječam kada sam vidio tako dobroćudno, veselo i drago stvorenje. Zahvalnost i ljubav koju je pokazivao prema Ani i Vladi je stvarno nešto posebno.

Iako su Lucky i mala jazavčarka Nora postali nerazdvojni u ovo kratko vrijeme, prije nekoliko dana Lucky je dobio novi dom. Bio je dovoljan samo jedan Lucky-jev “Puss in Boots” pogled da ga udome bliski prijatelji ( žena je lupila šakom po stolu ).

Mnoge napuštene životinje nemaju sreću kao Lucky, zato ako naiđete na napuštene životinje u ovo hladno vrijeme, budite kao ovi divni ljudi i pomognite im na bilo koji način…ponekad je stara deka, malo hrane i tople vode dovoljno.

 

.


Ako vam se sviđa post i priča, molim da kliknete ispod na SHARE i podjelite je…hvala 🙂